Добредојдовте на веб-порталот на проектот TOI TOI TOI!

Македонски

За Проектот TOI TOI TOI

Програмата ЕРАЗМУС+ бара поголема одржливост од конзорциумите на проектот, па оттука, ќе биде поважно да се наведе, опише и потенцира влијанието на резултатите од проектот на различни нивоа. Изборот на вистинските партнери е еден од главните столбови на успешното раководење со проектот.

Овие прашања го прават развојот и спроведувањето на иновативни алатки за координатори на проектот и другите учесници суштински за успехот на проектот.

Поради оваа причина, „TOI TOI TOI" спроведе детална и постепена анализа на претходните проекти Леонардо да Винчи и разви онлајн алатки за евалуација за координатори и идни учесници во полето на Европските проекти за образование, за да обезбеди гаранција на одржливоста на резултатите од проектот во рамки на партнерството.

Зачленете се на нашата онлајн листа

 
 

Публикацијата на оваа брошура е поддржана од страна на Европската Kомисија, но не и нејзината содржина во која се изложени личните ставови на авторите. Европската Комисијата не е одговорна за било каква употреба на информациите достапни во ова издание.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.